perjantai 13. marraskuuta 2009

Marinated Tofu a la Gillian McKeith - Marinoitu tofu Gillian McKeithin tapaan

Delicious and healthy, this is one of my favourite dishes. Rather easy to make, if you don't mind a bit of chopping.


ENGLISH LANGUAGE RECIPE WILL BE HERE SOON!


Hyvää ja terveellistä. Tämä on eräs lempiruuistani. Melko helppo valmistaa, jos pilkkominen ei haittaa. 


RESEPTI
175g jäähdytettyä tofua, kuutiotuna (n. 1,5 cm)
1 keskisuuri porkkana, viipaloituna
1 punainen paprika, viipaloituna
75g herneenpalkoja (sugar snap)
60g parsakaalin kukintoja
20g cashew-pähkinöitä
2 varhaissipulia, hienoksi viipaloituna


Marinadia varten:
2 rkl vehnätöntä Tamari-kastiketta
1 valkosipulin kynsi, kuorittuna ja murskattuna
1 tl hienoksi silputtua tuoretta inkiväärinjuurta


Ohje
1. Sekoita marinadi matalalla lautasella ja anna tofun marinoitua n. 10 minuutin ajan.
2. Paista porkkanoita, paprikaa, herneenpalkoja, ja parsakaalia kylmäpuristetussa auringonkukkaöljyssa ja tipassa vettä noin 3 minuutin ajan.
3. Nosta tofu marinadista reikäkauhalla ja lisää pannulle. Lisää myös cashew-pähkinät ja varhaissipulit.
4. Paista vielä n. 1-2 minuutin ajan. Kääntele välillä varovasti. Ruoka on valmista kun tofu on kuumaa.


Lähde: McKeith, G. (2006). Dr Gillian McKeith's Ultimate Health Plan. London: Penguin Books.



Maiskis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti